FREE SHIPPING FROM €50 !!!

About me

About me and Endorf…

I sell what I love, I love what I sell.

Een aantal jaren geleden stond ik in een niet nadergenoemde winkelketen toen mij plots een heel raar gevoel overviel.

Ik vroeg me écht af wat ik daar aan het doen was… 

Ik had op zich leuke kleren in mijn handen, spotte leuke outfits en toch dacht ik: “Neen, ik hoor hier niet. Deze winkel is niet meer voor mij.”

Verschillende vriendinnen herkenden zichzelf in mijn verhaal... 

Je komt op een punt in je leven dat je kleerkast moet bestaan uit een combinatie van basic blijvers, nieuwe trends én stuks die jouw eigenheid en eigen stijl karakteriseren. Je hebt geen zin om je tussen de tieners af te vragen of een bepaald kledingstuk wel voor jou bedoeld is en of jij er ook mee weg kan…  

Vanuit die invalshoek startte ik Endorf by Kelly. 

Ik krijg zelf een absolute endorfinerush van shoppen. Het hoeft daarom niet voor mezelf te zijn. De blik wanneer vrouwen na mijn persoonlijke styling plots beseffen hoe goed ze staan met een verrassende combinatie die ze zelf nooit zouden “durven”… Onbeschrijflijk!

Met Endorf wil ik me vooral focussen op een persoonlijke service, het individueel shoppen, kleine groepsevents en jullie ladies in de watten leggen door er een gezellige fashionervaring van te maken. 

Ik omschrijf de Endorf-stijl als “on trend met een twist”. Ik wil vrouwen niet teveel restricties opleggen en vind dat we gerust wat buiten de lijntjes mogen kleuren. Binnen mijn hele no nonsens collectie weet je dat je safe zit en helemaal los kan gaan!

Let your Endorphins run wild!

Xx Kelly